Boka tid!

Ring oss på 019 - 17 95 17 eller kontakta oss genom formuläret nedan. Ibland får vi sena avbokningar varför vi kan ha tider att erbjuda Dig för undersökning och behandling inom en snar framtid!


Våra telefontider är:
Måndag, onsdag, torsdag 8.00 - 10.00. Tisdag 10.00 - 11.30. Fredag 8.00 - 9.00, 10.00-11.00.

För återbud och tidsbokning - tala in ett meddelande på vår telefonsvarare. Vänligen tala tydligt när du uppger namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan. 

Eller kontakta oss via mail 019.179517@telia.com och glöm inte lämna ditt telefonnummer!

Avbokning
Fri avbokning upp till 24h innan bokad tid. Om avbokning sker mindre än 24h innan besöket kostar det 300kr.I vårt arbete som fysioterapeuter träffar vi många patienter varje dag. Vi är måna om att du som är patient ska kunna känna dig trygg att komma till oss. Om du känner dig minsta sjuk, stanna hemma.

Hitta hit

Centrum Sjukgymnastik

Köpmangatan 62

702 23 ÖREBRO


019 17 95 17
E-post: 019.179517@telia.com
 

Vi är leg.fysioterapeuter/
sjukgymnaster anslutna till Region Örebro Län. Frikort gäller mot uppvisande. Patientavgift 200kr.
Under 20 år/över 85 år kostnadsfritt.

Kognitiv Beteendeterapi/KBT
Möjlighet att boka tid för Kognitiv Beteendeterapi finns. Denna verksamhet ligger utanför högkostnadsskyddet.

ARBETSMILJÖUTBILDNINGAR
Förebyggande och rehabiliterande utbildningar inom stress och ergonomi erbjuds. Kontakta oss för offert. 


GDPR
GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen  (PuL) sedan 180525. Det är viktigt för oss på Centrum Sjukgymnastik att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter inom vår mottagning. Därför vill vi informera om hur vi samlar in och behandlar den personinformation som vi sparar.
Vi sparar information om dig som behövs för att föra din journal eller för att kunna komma i kontakt med dig. Vi vidarebefordrar ingen information till annan tredje part om Du personligen inte bett om det. Vi hoppas Du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Eva Söderblom

Den här mottagningen har funnits i över 35 år. Jag började här 2012 och tog över driften 2016 då min kollega gick i pension.

Jag har varit fysioterapeut sedan -87 och arbetat inom primärvård, företags-hälsovård, med Arbetslivsinriktade utredningar samt som privat fysioterapeut med samverkansavtal med Regionen. Som fristående konsult har jag medverkat i olika projekt inom kommun och primärvård för att bl a effektivisera rehabilitering. Jag har deltagit i en arbetsgrupp som för Pfizers räkning utvecklat en utbildning om smärta.
Arbetat på vår mottagning nu inriktas på problem från rörelseapparaten och stressrelaterad problematik.

Min formella kompetens innefattar bl a: 
Ortopedisk Manuell Terapi steg 1- 3, 90 hp, Ultraljudsdiagnostik Hands on A,B, ht -19 fortf., Fasciamanipulation enl Stecco level 1 och 2 -19, Ultraljudsdiagnostik Axel -17,
KBT steg 1   2013,
Arbetsförmågebedömning 7,5hp,
Basal Kroppskännedom A-C,
FORSKNINGSMETODIK 10p,
Akupunktur, Artrosskolan samt Axelina.

Det visste du inte om Eva:
" Som ung var jag aktiv inom flera idrotter men mest tid ägnade jag åt friidrott. Gick även Riksidrotts-förbundets träningsledarutbildning och ledde ungdomsgrupper inom IF Start.

På fritiden gillar jag att renovera allt ifrån hemmet till möbler. Motionerar jag så blir det gärna cykling på landsväg eller i skog och vintertid längdskidor! Umgås gärna och ofta med familj och vänner!"

Karin Svedberg

Har arbetat på Centrum Sjukgymnastik sedan juli 2016.

Jag har varit leg fysioterapeut sedan 1987 och har arbetat inom primärvård, företagshälsovård samt som privat vårdgivare med samverkansavtal med Region Örebro Län.
Min fyioterapeutiska kompetens kan sägas bestå av två delar: Besvär från rörelseapparaten samt stressrelaterad-/ psykisk ohälsa.

Min formella kompetens innefattar bl.a.: Ortopedisk manuell terapi, steg 1-2. Ultraljudsdiagnostik Hands On steg A, B och pågående. Ultraljudsdiagnostik axlar 2017.
Arbetsförmågebedömning 7,5 hp, forskningmetodik 10 hp, ergonomi Karolinska Institutet, 30hp.
Mindfulnessinstruktör, lärare MediYoga (Tidigare kallad Medicinsk Yoga),
Basal Kroppskännedom.
Akupunktur, Axelina.

Det visste du inte om Karin: mästare i pimpelfiske i Härjedalen.

När jag inte arbetar, ägnar jag mig gärna åt möbeltapetsering, mat&vin, böcker samt trädgård/odling och har min favoritplats i mittväxthus.
Vintertid gärna skidåkning på längden.