Boka tid  -  öppet hela sommaren och fullt vaccinerade!

Ring oss på 019 - 17 95 17 eller kontakta oss genom formuläret nedan.  Nu under coronapandemin får vi många avbokningar pga förkylningssymtom varför vi ofta har tider att erbjuda Dig för undersökning och behandling inom en snar framtid!

Telefontider 
Våra telefontider är:
måndag, onsdag och torsdag 8.00 - 11.00,
tisdag 10-12 samt
fredag 8-9 och
utöver det alla dagar mellan 13.00 - 14.00. 

Eller kontakta oss via mail så kollar vi enkelt av den löpande!

Avbokning
Behöver du avboka en tid? OBS - gör det senast 24 timmar innan utsatt tid för att du ska slippa avgiften på 300 kr! Återbud är giltigt genom att ringa på vår telefonsvarare  och prata in ett meddelande på 019-179517 eller via vårt kontaktformulär nedan inom ovan angiven tidsram!


MED ANLEDNING AV CORONA, LÄS DETTA INNAN DU KOMMER!

I vårt arbete som fysioterapeut träffar vi många patienter varje dag. Vi är måna om att du som är patient ska kunna känna dig trygg att komma till oss. Om du känner dig minsta sjuk eller träffat någon som rest eller utsatts för smitta även om de ännu inte uppvisat symtom så ska du också undvika att komma. 
Samtliga här arbetande fysioterapeuter har genomgått infektion under maj månad -20. Samtliga nu arbetande på mottagningen är FULLT VACCINERADE!
Vi testar antikroppar kontinuerligt och alla fysioterapeuter har fortfarande antikroppar nu när vi går in i mars månad -21. 
När det blir vår tur kommer vi att ta vaccin!Pga av Coronapandemin har vi tvingats införa vissa restriktioner på vår mottagning:

- Håll avstånd och ta personligt ansvar i våra lokaler

- Stanna hemma när du är sjuk eller är osäker på om du har förkylningssymtom eller inte

- Iakttag god handhygien


- Du har på dig ett MUNSKYDD när du besöker oss!!!!

- Observera att anhöriga eller vänner inte får följa med in i vårt väntrum eller våra lokaler!  Enda undantaget är en vuxen till barn under 15 år. Syskon får tyvärr inte följa med in på mottagningen.

- Kom på utsatt tid och inte i förväg. Sitt ned i väntrummet så ropas du upp. Eller vänta utanför  om det känns bättre för dig, vi ser dig ändå!

- Om du har minsta förkylningssymtom, gå ej in på mottagningen. Ring oss istället på telefon 019-179517 eller maila på 019.179517@telia.com

- Visa hänsyn till varandra och håll avstånd. Detta kan medföra att du får vänta någon minut på din tur vid betalning/bokning av ny tid.

- Inne i lokalen rör vi oss så att vi slipper nära kontakt med andra!

- Vår träningslokal är stängd pga corona!

Hitta hitCentrum Sjukgymnastik
019 17 95 17
E-post: 019.179517@telia.com

Köpmangatan 62

702 23 ÖREBRO

Din Sjukgymnast i Örebro

Vi är leg.fysioterapeuter/
sjukgymnaster anslutna till
 Region Örebro Län.

200 kr per besök.

Under 20 år/över 85 år kostnadsfritt.
Frikort gäller.

Kognitiv Beteendeterapi / KBT
Möjlighet att boka tid för Kognitiv Beteendeterapi finns. Denna verksamhet ligger utanför högkostnadsskyddet.

ARBETSMILJÖUTBILDNINGAR
för företag. Förebyggande och rehabiliterande utbildningar inom stress och ergonomi erbjuds. Kontakta oss för offert. 

GDPR

GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen  (PuL) sedan 180525. Det är viktigt för oss på Centrum Sjukgymnastik att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter inom vår mottagning. Därför vill vi informera om hur vi samlar in och behandlar den personinformation som vi sparar.
Vi sparar information om dig som behövs för att föra din journal eller för att kunna komma i kontakt med dig. Vi vidarebefordrar ingen information till annan tredje part om Du personligen inte bett om det. Vi hoppas Du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Eva Söderblom

Den här mottagningen har funnits i över 30 år. Jag började här 2012 och tog över driften 2016 då min kollega gick i pension.

Jag har varit fysioterapeut sedan -87 och arbetat inom primärvård, företags-hälsovård, med Arbetslivsinriktade utredningar samt som privat fysioterapeut med samverkansavtal med Regionen. Som fristående konsult har jag medverkat i olika projekt inom kommun och primärvård för att bl a effektivisera rehabilitering. Jag har deltagit i en arbetsgrupp som för Pfizers räkning utvecklat en utbildning om smärta.
Arbetat på vår mottagning nu inriktas på problem från rörelseapparaten och stressrelaterad problematik.

Min formella kompetens innefattar bl a: 
Ortopedisk Manuell Terapi steg 1- 3, 90 hp, Ultraljudsdiagnostik Hands on A,B, ht -19 fortf., Fasciamanipulation enl Stecco level 1 och 2 -19, Ultraljudsdiagnostik Axel -17,
KBT steg 1   2013,
Arbetsförmågebedömning 7,5hp,
Basal Kroppskännedom A-C,
FORSKNINGSMETODIK 10p,
Akupunktur, Artrosskolan samt Axelina.

Det visste du inte om Eva:
" Som ung var jag aktiv inom flera idrotter men mest tid ägnade jag åt friidrott. Gick även Riksidrotts-förbundets träningsledarutbildning och ledde ungdomsgrupper inom IF Start.

På fritiden gillar jag att renovera allt ifrån hemmet till möbler. Motionerar jag så blir det gärna cykling på landsväg eller i skog och vintertid längdskidor! Umgås gärna och ofta med familj och vänner!"