Boka tid

Ring oss på 019 - 17 95 17 eller kontakta oss genom formuläret nedan.  Vi har tider att erbjuda Dig för undersökning och behandling!

Telefontider 
Måndag till fredag 08.00-11.00. Övrig tid vänligen kontakta oss via mail!

Behöver du avboka en tid? OBS - gör det senast 24 timmar innan utsatt tid för att du ska slippa avgiften på 300 kr! Återbud är giltigt genom att ringa på vår telefontid, prata in ett meddelande på 019-179517 eller via vårt kontaktformulär nedan!MED ANLEDNING AV CORONA!

I vårt arbete som fysioterapeut träffar vi många patienter varje dag. Vi är måna om att du som är patient ska kunna känna dig trygg att komma till oss. Om du känner dig minsta sjuk eller träffat någon som rest eller utsatts för smitta även om de ännu inte uppvisat symtom så ska du också undvika att komma. Samtliga här arbetande sjukgymnaster har immunitet mot covid -19.

- Håll avstånd och ta personligt ansvar i våra lokaler
- Stanna hemma när du är sjuk eller är osäker på om du har förkylningssymtom eller inte
- Iakttag god handhygien
- Observera att anhöriga inte får följa med in i vårt väntrum eller våra lokaler!  Enda undantaget är en vuxen till barn       under 15 år.

Eftersom vi är en fristående mottagning vistas här  personer som söker för problem i rörelseapparaten eller stress/psykosomatiska besvär. Vi har alltså INTE personer som söker för exempelvis  förkylningssymtom i våra lokaler. 

Tack för visad hänsyn till vår policy och mänskligheten i stort! 


Vi erbjuder även uppföljning via telefon, då behåller du din tid men meddelar oss att du inte kommer!

Hitta hitCentrum Sjukgymnastik
019 17 95 17
E-post: 019.179517@telia.com

Köpmangatan 62

702 23 ÖREBRO

Din Sjukgymnast i Örebro

Vi är leg.fysioterapeuter/
sjukgymnaster anslutna till
 Region Örebro Län.

200 kr per besök.

Under 20 år/över 85 år kostnadsfritt.
Frikort gäller.

Kognitiv Beteendeterapi / KBT
Möjlighet att boka tid för Kognitiv Beteendeterapi finns. Denna verksamhet ligger utanför högkostnadsskyddet.

ARBETSMILJÖUTBILDNINGAR
för företag. Förebyggande och rehabiliterande utbildningar inom stress och ergonomi erbjuds. Kontakta oss för offert. 

GDPR

GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen  (PuL) sedan 180525. Det är viktigt för oss på Centrum Sjukgymnastik att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter inom vår mottagning. Därför vill vi informera om hur vi samlar in och behandlar den personinformation som vi sparar.
Vi sparar information om dig som behövs för att föra din journal eller för att kunna komma i kontakt med dig. Vi vidarebefordrar ingen information till annan tredje part om Du personligen inte bett om det. Vi hoppas Du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Eva Söderblom

Den här mottagningen har funnits i över 30 år. Jag började här 2012 och tog över driften 2016 då min kollega gick i pension.

Jag har varit fysioterapeut sedan -87 och arbetat inom primärvård, företags-hälsovård, med Arbetslivsinriktade utredningar samt som privat fysioterapeut med samverkansavtal med Regionen. Som fristående konsult har jag medverkat i olika projekt inom kommun och primärvård för att bl a effektivisera rehabilitering. Jag har deltagit i en arbetsgrupp som för Pfizers räkning utvecklat en utbildning om smärta.
Arbetat på vår mottagning nu inriktas på problem från rörelseapparaten och stressrelaterad problematik.

Min formella kompetens innefattar bl a: 
Ultraljudsdiagnostik Hands on A,B, ht -19 fortf., Fasciamanipulation enl Stecco level 1 och 2 -19, Ultraljudsdiagnostik Axel -17,
KBT steg 1   2013,
Arbetsförmågebedömning 7,5hp,
Basal Kroppskännedom A-C,
Ortopedisk Manuell Terapi steg 1- 3 30p, FORSKNINGSMETODIK 10p,
Akupunktur, Artrosskolan samt Axelina.

Det visste du inte om Eva:
" Som ung var jag aktiv inom flera idrotter men mest tid ägnade jag åt friidrott. Gick även Riksidrotts-förbundets träningsledarutbildning och ledde ungdomsgrupper inom IF Start.

På fritiden gillar jag att renovera allt ifrån hemmet till möbler. Motionerar jag så blir det gärna cykling på landsväg eller i skog och vintertid längdskidor! Umgås gärna och ofta med familj och vänner!"